Servicii

TPOGRAFIA LIDANA

Prepress


  • Prepress este un termen folosit în industria tipografică şi reprezintă totalitatea proceselor şi procedurilor specifice care au loc înaintea imprimării finale offset sau digitale.
  • Procedura prepress include culegerea şi organizarea materialului de imprimat într-un format specific de producţie tipografică, fabricarea unor plăci de imprimare, purtătoare de imagine sau formă, gata de montare pe o presă de tipar, dar şi adaptarea imaginii şi a textului sau crearea unui fişier de imprimare de înaltă calitate.

Editură


  • Editarea de cărţi şi alte publicaţii periodice.

Tipar digital


  • Tiparul digital permite tipărirea într-un timp relativ scurt, în tiraje mici la un preţ convenabil. În prezent folosim sisteme de producţie Konika Minolta asigurând viteză şi versatilitate, răspunzând astfel cerinţelor de bază ale clienţilor noştri.

Tipar offset


  • Tiparul offset permite tipărirea pe hârtie offset, cartoane cretate, duplex etc. cu gramaje cuprinse între 55 şi 350 g/mp pe maşini plane la un standard ridicat de calitate.
  • Tehnica de care dispunem, maşini Heidelberg (lider mondial în realizarea de tehnică şi tehnologie pentru tipar) în 2 şi 4 grupuri de culoare cu formate 35 x52 si 52 x 74, ne permite realizarea unor timpi de producţie reduşi la costuri competitive pe piaţa de profil.

Legătorie


  • Pe lângă operaţiunile de finisare uzuale de legătorie (fălţuire, intercalare, broşare, capsare, biguire, perforare, inseriere, legare cu spiră metalică etc.) executăm legătorie de carte, albume, agende şi alte lucrări complexe, incluzând broşare cu clei la cald, carte cusută cu aţă, coperţi flexibile (softcover) şi rigide (hardcover), imprimare foliu, timbru sec, emboss, plastifiere lucioasă, mată, etc.
  • Tehnica de care dispunem, Muller Martini Panda II cu Trimer (linie completă de adunat, broşat si tăiat carte), Muller Martini Bravo cu Trimer (linie completă de adunat, capsat şi tăiat ), ghilotină Polar 78 X, maşină cusut Muller Martini Ventura, echipament de ştanţat Heidelberg, ne permite realizarea unor timpi de producţie reduşi la costuri competitive.

Solicită o estimare de preţ

Doriţi o estimare de preţ pentru materialele de promovare a afacerii?

Completaţi formularul de contact cu detaliile şi cerinţele dumneavoastră şi în cel mai scurt timp posibil veţi primi o ofertă de preţ.